Bruidslingerie trouwlingerie

We leggen bruidjes in de watten met de meest verleidelijke, romantische en toch comfortabele bruidslingerie.

Trouwlingerie bruidslingerie Foto Marie Jo

Op die ene speciale dag wil elke vrouw zich een beetje een prinses voelen. Een sprookjesjurk, een prins op het witte paard, … daar hoort naturlijk ook een adembenemend lingeriesetje bij.

Enkele tips & tricks:

Kies pas je lingerie na je jurk

Zo kan je de lingerie optimaal afstemmen op je outfit: een strapless bh onder een bustierjurk, een figuurcorrigerende tailleslip of body onder een nauwaansluitende snit, … Maar ook de stof van lingerie en jurk kan je mooi op elkaar afstemmen. Zo kan een kanten jurk of jurk met borduurwerk mooi gecombineerd worden met een kanten lingeriesetje of lingerie met rijkelijke broderie. Onder een fijne, effen stof kies je beter een gladde bh die niet aftekent.

Laat je adviseren door professionals

Heel wat vrouwen dragen de foute bh-maat. Bruidjes in spe laten zich het best opmeten en adviseren door een lingerie styliste. Die zorgt er niet enkel voor dat je de juiste maat draagt en je boezem voldoende steun krijgt, maar ook dat de snit van de lingerie helemaal op je bruidsjurk is afgestemd.

Kies voor wit, een hippe huidstint … of rood!

Wie een klassieke (bijna) witte of champagnekleurige bruidsjurk kiest, kiest het best voor natuurgetinte of huidskleurige lingerie, maar ook sommige roodtinten kan je discreet onder een lichte, witte jurk dragen. Bovendien is rood dé kleur van de liefde en verleiding: een leuke sensuele toets voor de huwelijksnacht!

Voor elke decolleté is er een passende bh

Heb je een bruidsjurk met een mooi decolleté, maar zijn je borsten eerder aan de kleine kant? Kies dan een push-up beha met pads. Zelfs als je een strapless jurk kiest, kan je een push-up bh dragen, want die bestaat ook strapless. Heb je een jurk met een heel diep decolleté, ga dan voor een deep plunge snit. Een lingeriespecialiste kan je advies op maat geven.

Om mooi te zijn hoef je niet te lijden!

Laat je niet wijsmaken dat wie mooi wil zijn, moet lijden. Kies in de eerste plaats voor comfortabele lingerie die de troeven van je lichaam in de verf zet. Comfort, figuurcorrigerende eigenschappen én looks kunnen ook samengaan.

 

© Van de Velde NV

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle acties

Weet altijd alles eerst over de nieuwe lingerietrends en al onze acties. Schrijf je nu in voor de Vijgeblad nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle acties

Weet altijd alles eerst over de nieuwe lingerietrends en al onze acties. Schrijf je nu in voor de Vijgeblad nieuwsbrief!

Inschrijven